Välkommen som utställare på Arbeta smart 2023

Vill du synas på årets stora mötesplats inom digital samhällsbyggnad?

Har din organisation något nytt, innovativt och spännande att visa inom digitalt 
samhällsbyggande inom planering, byggande eller förvaltning? Då ska du delta som utställare under Arbeta smart inom planering och byggande 2023.

Den 5 oktober 2023 kommer experter inom samhällsbyggnad att samlas på mötesplatsen Arbeta smart inom planering och byggande för att dela kunskap och erfarenheter och inspireras av framtidens samhällsbyggande. 

Konferensen har ett fullspäckat program med det senaste på området, praktikfall i framkant, framtidsspaningar och internationell utblick. Vi håller till i Kulturhuset, mitt i centrala Stockholm. 

Deltagarna under konferensen är personer som arbetar med frågor inom samhällsbyggnadsprocessens olika skeden och kommer från kommuner, myndigheter, företag och akademi. Förra året deltog närmare 150 personer.

Är det er målgrupp? Då skall ni medverka som utställare på Arbeta smart 2023! 


Det här får du som utställare

Som utställare har du möjlighet att knyta kontakter med konferensens deltagare under pauserna. Ni syns även på konferensens hemsida.

Alla utställare får också möjlighet att synas på scenen i utställarlokalen under konferensen. En representant från varje utställarföretag är välkommen upp på scenen för kort presentation och samtal med en moderator. Varje utställarföretag får 3 minuter i någon av fikapauserna (antingen förmiddag eller eftermiddag).

Att delta som utställare kostar 15 000 kr exkl. moms. Då ingår ståbord, eluttag och wifi. För- och eftermiddagsfika, lunch och mingel är inkluderat för två personer. För extra utställarrepresentanter gäller deltagaravgift med medlemsrabatt.

Vi har ett begränsat antal utställarplatser, så anmäl intresse redan idag.
Kontakta Sofi Almqvist sofi.almqvist@geoforum.se om du vill veta mer eller fyll i vårt intresseformulär så återkommer vi. 


Om konferensen

Arbeta smart inom planering och byggande är en nationell konferens om digitalisering av samhällsbyggnadsprocessen. Här möts vi som vill utveckla samhällsbyggnadsprocessen och snabba på digitaliseringen inom området – för ökad kvalitet, effektivitet och hållbarhet

Konferensen arrangeras av föreningarna Geoforum Sverige och BIM Alliance för att visa på nyttan med att jobba datadrivet i samhällsbyggnadsprocessen och hur långt vi har kommit i digitaliseringen.

Geoforum Sverige är en nationell intresseorganisation som verkar för smart och hållbar samhällsutveckling genom geodata och digitalisering. BIM Alliance är en sektorsdriven ideell förening som arbetar för bättre samhällsbyggande med hjälp av BIM – digital strukturerad informationshantering.